luni, 13 aprilie 2009

Serenada in gama de emotii


Ce nu te ucide te face mai puternic. Suferinta este insa, ca orice drog, letala la supradozaj.

Il vad acum. Ce bilete dulci scria. Cand esti mic si nu te-ai dat cu capul de un numar suficient de pereti vezi lucrurile mai simple, dar la fel de profunde. Suferinta te dezumanizeaza treptat. O iubire puternica ce iti este distrusa poate fi supradozajul de care nu ai nevoie si care te va transforma inntr-o leguma melancolica.

Cuvintele sale erau marunte. Era la fel de scurt ca mine in propozitii.
Gramatica sa:
-predicat
-subiect
-EMOTIE

Nu se pierdea in cuvintele de afara, dar se pierdea in el si in ea. Era o urna ambulanta de sentimente. Nu avea ordine. Extragea cand considera a fi momentul un sentiment si il afisa in putine cuvinte. Predicat simplu, Subiect simplu, EMOTIE. Daca incerca sa detalieze era pierdut. Considera ca acet lucru il faceau ochii sai, zambetul si ticurile sale. Privirea sa ii servea drept metoda de persuasiune.

"O sa imi fie dor de tine"

E un act de curaj sa spui aceste cuvinte si sa crezi la fel de puternic in ele pe cat credea el.
E schimbatoare vremea. Acum e soare. E cald. E bine. Poti tine ochii inchisi si poti asculta linistea. Acum e furtuna. Simti vantul cum te dezbraca. Te simti gol si ud. Esti singur in plina multime si pierdut cu degetul pe harta. El credea in cuvintele sale, dar mai ales in emotia ce le insotea. Astepta ziua cand ploua in amandoi, cand se vor regasi si le va fi iar cald,bine.liniste

Un comentariu:

  1. iar poate ca inocenta e doar un pretext de a gasi un antonim indferentei nascute din durere pura.

    nice post, mirry, nice 2 meet u ^.^

    RăspundețiȘtergere